Esteu aquí

Kids Corner

Kids Corner

Dinamització de l’espai Kids Corner: A través d'una combinació d'activitats, històries, cançons, moviment, aconseguirem crear un ambient sensorial i d'exploració perquè els infants es diverteixin i aprenguin anglès de manera natural i sense adonar-se'n.

Quan?

Dilluns de 17.00 a 18.00 h. Infants de 7 a 12 anys.

Dijous de 17.00 a 18.00 h. Infants de 4 a 6 anys. És imprescindible que els infants estiguin acompanyats per una persona adulta durant el transcurs de l’activitat.

Per al bon funcionament de l’activitat, no es permet l’entrada a menors de 4 anys.

On?

Podeu gaudir d’aquesta activitat a la sala infantil de la Biblioteca de forma gratuïta i prèvia inscripció. Per al bon funcionament de l’activitat els grups seran de màxim 5 infants per sessió.

Dins del Programa Interseccions, volem oferir a tota la ciutat l’oportunitat de gaudir aprenent anglès a través del Projecte d’Auxiliars de Conversa. El projecte té la voluntat de transformar la realitat lingüística del Prat. Potencia l’ús de l’anglès en diversos àmbits culturals i educatius de la ciutat, impulsa la innovació metodològica i ofereix espais on l’aprenentatge és significatiu i real.

La Biblioteca Antonio Martín acull aquest curs un auxiliar de conversa nadiu, que dinamitzarà diferents espais de la biblioteca amb l’objectiu de millorar la competència comunicativa d’infants, joves i adults.

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a online.elprat.cat

No saps com fer la inscripció prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

· per correu electrònic a b.prat.am@elprat.cat

· trucant al 93 370 51 52