Esteu aquí

Aprendre a parlar en públic

Aprèn un assortiment de "trucs" per tal de transmetre les teves idees d'una forma clara i entenedora. Adapta els teus discursos i afegeix la teva empremta personal al teu argumentari.

Ja a l'antiga Grècia l'art de parlar en públic era considerat noble i pràctic. Un art fred, precís i alhora meravellós, lluny dels paranys dels entabanadors o demagogs. En aquest breu curs aprendrem a redactar o improvisar un discurs, sigui breu o llarg, i les pautes per posar-ho en escena amb seguretat i fermesa. 

L'objectiu és conèixer les bases de la redacció del discurs, sigui per a nosaltres o per a tercers, i adquirir uns coneixements bàsics de posada en escena. Serveix tant per petites intervencions en una assemblea com per a presentar un projecte o fer una conferència.

Un cop tenim una base eficaç es dóna un assortiment de "trucs" perquè cadascú pugui adaptar-ho i afegir la seva empremta personal. Posarem en pràctica cada mòdul per separat i després ho anirem combinant tot plegat. Farem anàlisi del discurs amb exemples reals, però també treballarem sobre les creacions in situ dels assistents. 

 

Tallerista: Pedro Guerrero

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes