Esteu aquí

viBRASSions, concert a càrrec de la Spanish Brass

Spanish Brass

Amb quasi 30 anys de trajectòria al món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional. Ens presenten un espectacle amb el millor del seu repertori per celebrar els 28 anys que porten en escena. Músiques plurals, “fetes a mida” o adaptades, brillants o ténues,... amb les que Spanish Brass vol delectar l’espectador.

Components: Carlos Benetó, trompeta; Juanjo Serna, trompeta; Manuel Pérez, trompa; Inda Bonet, trombó; i Sergio Finca, tuba

 

En acabar el concert hi haurà col·loqui amb els músics

 

Spanish Brass Luur Metalls, també coneguda com a Spanish Brass o SBLM, és un quintet de metall valencià fundat l'any 1989 i un dels més consolidats a nivell internacional formant part del triumvir dels quintets de metalls de nivell mundial amb els canadencs Canadian Brass i els austríacs Mnozil Brass. Des de la seua creació s'han dedicat a la interpretació, la pedagogia i la creació musical realitzant gires per tot el món, impartint cursos dirigits a la música de cambra, i a l'enregistrament de discos.

Han estat de gira pels Estats Units, Corea, França, etc. i al llarg de la seua trajectòria han col·laborat amb diversos solistes de prestigi internacional, com ara Michel Becquet, Eric Aubier, Christian Lindberg, Christian Lindberg, Ole E. Antonsen, Kenny Wheeler, etc. i amb agrupacions com Amors Grup de Percussió o l'Orfeó Valencià Navarro Reverter. També ha col·laborat amb Pep Gimeno Botifarra i amb el músic i compositor de jazz Ramón Cardo.

Han estrenat més de cent d'obres, moltes dedicades als mateixos Spanish Brass, compostes per José Luis Turina, Jesús Villa Rojo, Maurice Jarre, Vladimir Cosma, Fernando Palacios, Juanjo Colomer, Antón García Abril,Vicente Roncero, entre d'altres. El grup també organitza tres festivals dedicats als instruments de metall, el Festival Spanish Brass Alzira, l’Spanish BrasSurround i el Rafelmetall, amb la participació de solistes, grups i professors de metall de caràcter internacional. El 1996 va guanyar el primer premi del Concurs Internacional per a Quintets de Metall Ville de Narbonne.

  • Accessible

Activitats relacionades

Cinema al Casal

Tipus: Proposta
Quan: 04/12/2022
On: Punt d’Informació de la Gent Gran

Inscripcions Tancades

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa