Esteu aquí

Trobada amb l'escriptora Alícia Kopf, autora de Germà de Gel

Alicia Kopf

Trobada amb l'escriptora Alícia Kopf. Presenta: Tinta Fina

Alícia Kopf, pseudònim d'Imma Avalós, és escriptora i artista multidisciplinària.  Germà de gel és la seva primera novel·la, guanyadora del Premi Documenta 2015, que presenta la conclusió del seu projecte artístic Articatàrtic (2011-2015). Es tracta d'una novel·la trans-gère, un híbrid entre diari d'explorador i diari d'artista, i mostra la fascinació de la protagonista per l'èpica dels exploradors polars de principis del segle XX, esdevenint alhora en un manual de supervivència pel present. 

Aquest llibre és el diari de recerca d’una dona que s’obsessiona per la història polar. És la història del seu germà, un home congelat. És la història de l’origen de la congelació de les relacions familiars. És Werther, zombie, després d’haver-se enamorat i disparat diverses vegades. És la relació entre dos mons, el de fora i el de dins, i els desajustos constants entre l’un i l’altre.

"En un altre país, aquest llibre hauria canviat, fins i tot, el curs de la seva història. Kopf explora a fons els últims soterranis del fred, allà on tot l'inexplicable cobra sentit." Enrique Vila-Matas

 

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Ens separem! I ara, què?

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 27/10/2021 al 27/10/2021
On: Virtual a través de ZOOM

Webinar amb la defensora dels drets LGBTI+, Karla...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual

Passejada carrers amb nom de dona

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes