Esteu aquí

A taula!

Temes: Cultura
TIPUS: Exposició
Per a qui: Per a tots els públics
A taula!

El projecte A TAULA! de Laia Ribas Valls al Centre d'Art Torre Muntadas, concep la Sala d'Art Josep Bages com un espai d'experimentació i assaig. El punt de partida és un fet tan quotidià com el d'asseure'ns al voltant d'una taula i compartir, a través del fet de menjar plegats, una experiència de relacions personals i intercanvis informals de coneixement. La taula pot ser lloc de tensions i discussions, d'acords i convivència en què apareixen conflictes, sorgeixen o es consoliden vincles, etc.
La proposta parteix d'unes culleres realitzades per l'artista que investiga en les relacions entre l'objecte útil, la joia i l'element preuat, obrint des d'allò material, una nova relació amb l'entorn i les accions que, per naturalitzades i quotidianes, semblen buides de significat o de càrregues culturals.

Com a part dels projectes LAB d'enguany, A TAULA! vol convertir el centre d'art en un lloc de trobada, posant en contacte a diversos agents del teixit associatiu de la ciutat d'una manera distesa i relaxada al voltant de la taula parada per menjar. Així doncs, tant l'àpat, com la conversa i la sobretaula compartida, amb l'ajuda d'una sèrie d'objectes elaborats especialment per l'ocasió, es convertirà en la matèria que anirà transformant l'espai expositiu.

Amb la complicitat del centre i d'un seguit d'associacions i agents de la ciutat, l'artista organitzarà dos àpats amb una primera part amb un caràcter més íntim i acotat a un nombre concret de persones, i una segona part de sobretaula en què el públic pot participar.

A TAULA! és un projecte viu que es transforma i creix gràcies als participants.
(L'artista hi serà present a l'exposició dissabtes d'11 a 14 hores i dimecres de 16.30 a 20.30 hores)

Activitats relacionades

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri