Esteu aquí

Taller de validació. Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

ricarda

Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

Aquest any hi ha la voluntat de traslladar la Fira i, per tant, la Mostra d’Entitats a la Granja La Ricarda. Per tal d’adaptar-nos a aquest nou lloc es fa necessària una nova distribució de l’espai i això ens obre la possibilitat de modificar l’estructura que ha tingut la Mostra durant els darrers anys.

Creiem que és una oportunitat magnífica per pensar conjuntament amb vosaltres com volem que sigui el pavelló de la Mostra d’Entitats d’enguany. Per això, us animem a formar part d’un procés participatiu que tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre, a totes les entitats que tingueu la voluntat de participar a la Mostra d’enguany. Aquest procés consistirà en tres tallers participatius: taller de diagnosi, taller de codisseny i taller de validació.

Aquest, serà el darrer taller del procés:

  • Taller de validació  L'equip tècnic treballarà una proposta en base als resultats dels tallers anteriors en coordinació amb l'ajuntament, per arribar a una proposta final el més similar possible al que es durà a terme a la realitat. Es presentarà la proposta i es treballaran aquells aspectes que calgui modificar. Objectiu: buscar el màxim consens en com ha de ser el resultat final.
  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades