Esteu aquí

Taller de diagnosi. Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

ricarda

Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

Aquest any hi ha la voluntat de traslladar la Fira i, per tant, la Mostra d’Entitats a la Granja La Ricarda. Per tal d’adaptar-nos a aquest nou lloc es fa necessària una nova distribució de l’espai i això ens obre la possibilitat de modificar l’estructura que ha tingut la Mostra durant els darrers anys.

Creiem que és una oportunitat magnífica per pensar conjuntament amb vosaltres com volem que sigui el pavelló de la Mostra d’Entitats d’enguany. Per això, us animem a formar part d’un procés participatiu que tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre, a totes les entitats que tingueu la voluntat de participar a la Mostra d’enguany. Aquest procés consistirà en tres tallers participatius: taller de diagnosi, taller de codisseny i taller de validació.

Aquest, serà el primer dels tallers:

  • Taller de diagnosi  En el primer taller es vol realitzar una diagnosi prèvia de la mostra i de l'espai de la Granja. Es discutirà sobre les edicions anteriors buscant realitzar una diagnosi que permeti millorar la mostra aprofitant el canvi d'espai. En una segona dinàmica es parlarà de les necessitats que podria resoldre l'espai i s'identificaran les especificitats de l'espai de la Granja que caldrà tenir present. Objectiu: Identificar les necessitats, problemàtiques i aspectes positius de l'espai. Buscar el màxim consens sobre les consideracions generals que haurà de complir l'espai.
  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades