Esteu aquí

"On són els Drets Humans? Per què tothom podem ser refugiats. Noves perspectives" amb Essam Daod i Zaina Erhaim. Moderada per Jordi Vilardell

ESSAM DAOD és un metge palesti i fundador de l'organització Humanity Crew, organització que coordina esforços i ofereix ajuda professional d'urgència a les persones refugiades que arriben a Lesbos i altres illes gregues, per tal de contribuir a la seva recuperació.

Així mateix també disposa de psicòlegs i treballadors socials, que parlen àrab, per acompanya i donar suport a les famílies de refugiats, especialment els més vulnerables, que han perdut membres de la seva familia o persones estimades, durant aquesta dura experiència.

ZAINA ERHAIM  periodista siriana. Coordinadora de l'Institute of War and Peace Reporting, (IWPR) a Síria, i cofundadora del Local Coordination Committee en aquest país. En tan sols uns mesos ha rebut tres destacats reconeixements, l'últim d'ells li arriba de la mà de Reporters sense Fronteres per la seva defensa de la llibertat de premsa des d'una de les ciutats més perillós del món per ser periodista: Aleppo. Al llarg dels dos últims anys, ha format a més de 100 reporters dins de Síria, aproximadament un terç d’aquests dones, pel que fa al periodisme escrit i de televisió. Així mateix, ha ajudat a establir molts dels nous diaris i revistes emergents en aquest país en guerra.

 

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 17/05/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Dret a la ciutat o fronteres? Amb Jaime Palomera

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 17/05/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural