Esteu aquí

Sin Valentín 2021

Per tal de repensar, treballar i parlar de les diferents maneres d’estimar, torna una nova edició de 'Sin Valentín'! Tenint en compte el context de la COVID-19, des del Centre Cívic Palmira Domènech i Joves.Prat amb col·laboració del programa de Feminismes i LGBTI i del departament de Salut Pública, us proposem continuar aquesta nova tradició de manera telemàtica.

Què podrem veure a aquest 'Sin Valentín 2021'?

Des del 15 de febrer fins el dia 8 de març, s’oferiràn tots els dilluns recursos i càpsules a l’Instagram de la Palmira i al de Joves.Prat on es reflexionarà entorn les relacions sexoafectives, l’autoestima, el respecte a l’autonomia, la importància dels referents culturals i en definitiva, sobre altres maneres de construir les nostres relacions.

Durant aquestes setmanes, comptarem amb la col·laboració especial de la creadora de continguts audiovisuals Juliana Canet que ens parlarà sobre com els referents de la cultura audiovisual ens condicionen a l’hora d'establir les nostres relacions sexoafectives i ens imposen models de relacions irreals, heteropatriarcals i basades en l’amor romàntic.

També comptarem amb la col·laboració de la sexòloga i comunicadora feminista Psico Woman, que des de la seva experiència ens donarà consells i ens parlarà sobre la importància de tenir una bona autoestima.

Mantingueu-vos atents i atentes a les xarxes socials!

Activitats relacionades

El Gran Pòdcast

Tipus: Proposta
Quan: Del 01/02/2023 al 31/05/2023
On: Centre Cívic Palmira Domènech

El Cine de Frida

Tipus: Proposta
Quan: 01/02/2023 de 17:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa