Esteu aquí

Setmana Mundial de la Lactància Materna. "L'alimentació infantil(de 0 a 2 anys) en situacions d'emergència. L'experiència a Grècia"

A Catalunya, com a molts països europeus, la Setmana Mundial de la Lactància Materna se celebra cada any a principis d'octubre. El seu objectiu és promoure l'alletament matern i donar eines per afavorir-ne el manteniment entre les mares. 

Aquesta xerrada podia haver-se començat titulant: com l'alletament matern salva vides...tot i ser un enunciat obvi, és en el contexte dels desplaçaments forçats on pren un sentit més colpidor i té més força. La manca de necessitat de recursos materials i la immediatesa fan de la lactància materna el nodriment perfecte per al cos i l'esperit, tan per l'infant com per la mare. L'ús de recursos com l'aigua potable i els succedanis de la llet materna, necessaris per fer preparats alimentaris, enllaça amb el lema  que aquest any proposa l'Aliança Mundial per la Lactància Materna(WABA); La Lactància Materna: clau per al desenvolupament sostenible.

Activitats relacionades

Descobreix la clàssica: Rigoletto i Verdi, amb Albert...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/01/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

DEBAT: Municipalisme i transició energètica com a eina...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 20/01/2022 de 12:00 a 14:00 h
On: La Casa de l'Energia

Caminades per les rutes urbanes del barri de Sant Cosme

Tipus: Proposta
Quan: 21/01/2022 - 15:30 h
On: Davant de l'Equipament Cívic Delta de LLobregat