Esteu aquí

Sessió oberta Projecte LAIKA

Presentació Oberta del projecte LAIKA l'1 de juny a les 19.30 hores. Depenent del procés i desenvolupament del projecte, la presentació final s'estendrà a altres equipaments i espais de la ciutat.

Projecte LAIKA és una llançadora i procés-laboratori de creació al Centre d'Art Torre Muntadas dels projectes de tres artistes convidats: les pratenques Olga Merchán i Estela Moreno, i el col·lectiu amb seu a Barcelona format per Arianna Gimenez i Santiago Sepúlveda. Tres projectes presentats a la convocatòria /UNZIP Arts Visuals d'enguany, als que proposem començar una part de les seves propostes o bé, realitzar un procés de recerca i reestructuració durant les set sessions de treball, fent servir la sala d'exposicions Josep Bages com a centre d'operacions i espai obert a l'acció del públic.

Els eixos de treball del Projecte LAIKA són la relació amb el públic, que podrà seguir i testejar el desenvolupament del laboratori i la recerca dels artistes sobre la manera com s'incorporen als processos artístics, els col·laboradors i coautors dels projectes d'una manera realment significativa i sostenible, i les intervencions i accions amb el territori que aquestes relacions generen.

Els PROJECTES LAB impulsats des de la Sala d’Art de Josep Bages es caracteritzen per concebre el centre d'art com un espai de trobada, posant en contacte a diversos agents del teixit artístic i cultural de la ciutat. En aquesta ocasió, els artistes treballen sota la premissa de la incertesa i el no saber cap a on ens portarà el procés col·lectiu que engeguem plegats, en el que les sessions conjuntes i el procés es convertirà en la matèria que anirà transformant l'espai expositiu.Es tracta de reivindicar l'art com un territori per a l’experimentació, i no com un mer procés productiu, sinó, al contrari, com un procés de diàleg, creació i coneixement.

A aquesta sessió veurem com s'han desenvolupat els projectes dels artistes implicats al projecte.

Activitats relacionades

Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Tipus: Exposició
Quan: Del 30/09/2020 - 19:30 h al 17/10/2020 - 23:00 h
On: Cafè L'Artesà

Inauguració de l'exposició del Certamen Fotogràfic...

Tipus: Inauguració
Quan: Del 30/09/2020 - 19:30 h al 30/09/2020 - 20:30 h
On: Cafè L'Artesà

Reconvertir

Tipus: Proposta
Quan: 01/10/2020 - 10:00 h
On: ONLINE