Al febrer de 2021 es va iniciar un procés participatiu per dur a terme la remodelació i millora del passeig Ramon Codina. A continuació, podeu veure les fases que va tenir el projecte del nou passeig.

L’Ajuntament del Prat té previst de remodelar el passeig Ramon Codina durant l'any 2022. Els resultats del procés orientaran els canvis urbanístics necessàris del passeig Ramon Codina.

Objectiu

Conèixer l’opinió dels veïns i veïnes del passeig sobre les seves preferències en la nova configuració d’aquest espai. Els resultats del procés orientaran els canvis urbanístics necessàris del passeig.

Qui pot participar?

Aquest procés s’adreça, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn del passeig i als comerciants que hi tenen el seu negoci a prop, i de les entitats del barri.

Com es pot participar?

S'hi pot participar:

  • Elaborant propostes a la plataforma Decidim.
  • Tallers ciutadans amb entitats i presidents i presidentes d'escala.

Metodologia

Mitjançant la plataforma Decidim El Prat s'informarà a la ciutadania sobre la remodelació del passeig i es recolliran propostes.

Als tallers ciutadans es podrà debatre més àmpliament sobre com voldríeu que fos aquest espai. Els tallers estaran dinamitzats per persones expertes en metodologies participatives que vetllaran perquè tothom hi pugui fer les seves aportacions.

Agenda


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres processos participatius