Esteu aquí

Salut, treball i gènere

Taula rodona sobre Salut, treball i gènere a càrrec d’Andrea Alvarado, advocada, de l’IACTA cooperativa d’advocades i Raquel Galicia, treballadora social del Centre de Promoció Social Francesc Palau del Prat. La moderació anirà a càrrec de Paola Henríquez, tècnica de l'Àrea municipal de Desenvolupament Econòmic.

ENTRADA LLIURE (no cal inscripció prèvia).

Andrea Alvarado parlarà sobre la vinculació de l'estat de salut amb els factors socioeconòmics. Els elements com les condicions laborals, el gènere i la classe social interseccionen constantment en la nostra salut, ja sigui física o mental, i la condicionen, d'una manera moltes vegades menystinguda. En aquesta xerrada, examinarem com els esmentats condicionants socioestructuals, com ara el ser dones, la precarietat laboral o la pobresa de temps, esdevenen factors que es sumen i s'encreuen i que ens ajuden a explicar la incidència de les afectacions a partir de causes socioeconòmiques. Tenint en compte això, analitzarem també quins són els drets laborals que tenim i tractarem diferents estratègies de millora per intentar minimitzar l'impacte negatiu dels factors laborals en la nostra salut.

Raquel Galícia, treballadora social del Centre de Promoció Social Francesc Palau del Prat, ens presentarà els projectes de formació i inserció laboral en clau de salut que, des de l'entitat, fan al Prat.

Activitats relacionades

Menopausa a la vista

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 12/12/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Descobrim la clàssica: Les veus de l'òpera (II)

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/12/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural