Esteu aquí

Què podem fer per ajudar els nostres fills i filles en els aprenentatges?

Aquest taller del PRATfamílies està realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona i tractarà  sobre  què podem fer com a família o professional per acompanyar els fills i filles en els aprenentatges i quins aspectes tenen influència en aquest procés.

Contingut

La primera part de la sessió tracta sobre quins són els objectius de l'escola primària i quines són les actituds i competències que calen per assolir-los; es parlarà de les responsabilitats dels agents del sistema educatiu i el paper de la família a l'hora de fer costat al seus fills/es, tenint en compte les seves etapes maduratives i tenint en compte les situació actual.

S’analitzaran algunes de les condicions necessàries per a l'aprenentatge: motivació, condicions, temps i estratègies contribueixen a l'èxit educatiu.

La part final serà un col·loqui entre les persones assistents, per comentar les seves experiències mitjançant activitats per aprendre a posar en funcionament algunes estratègies i per plantejar dubtes o reflexions al respecte.

La sessió anirà a càrrec de l’Alba Castellví Miquel, educadora, sociòloga i mediadora va dirigida a professionals de l’educació i famílies amb fills i filles de 3 a 12 anys.

Via de realització

Es  desenvoluparà a través de videoconferència per motius de seguretat.

Es realitzarà a través de  https://meet.google.com (es recomana provar l'aplicació de manera prèvia al dispositiu on es seguirà la sessió).

A partir de la inscripció s'enviarà l'enllaç per tal d'accedir a la sala de videoconferència.

Inscripció

Places limitades. Cal fer inscripció a través del següent link. Uns dies abans de la sessió es rebrà l'enllaç per per accedir a la videoconferència. Si hi ha alguna qüóestió específica a plantejar es pot fer constar a la inscripció.

LES PLACES PER A LA SESSIÓ ESTAN EXHAURIDES!

 

  • Accessible

Activitats relacionades

El Feixisme: Una experiència històrica

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 18/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans: Webinar...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 19:00 h
On: Activitat virtual

El paper de la nutrició i factors relacionats en el...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes