Esteu aquí

Què et preguntaries a tu mateix?

Què et preguntaries a tu mateix?

L'alumnat de 5è de l'IE Pepa Colomer va participar el curs passat al Projecte Creative Art Interchange impulsat per l'ICE de la Universitat de Barcelona. Les escoles i instituts que hi participen desenvolupen el seu projecte vinculats amb un altre centre.

Els infants del Pepa Colomer, van compartir l'experiència amb una escola de Dallas, Estat Units. Aquest procés va poder ser impulsat a partir del #projectepregunta (Teatre l'Artesà i col·lectiu Mil m2) amb la pregunta Què et preguntaries a tu mateix?  Aquestes preguntes orals i escrites, es van traduir a imatges. Per crear-les, es va treballar la fotografia surrealista amb una aproximació prèvia a l'obra de diversos artistes.

Aquesta exposició a La Tafanera, vol ser la mostra d'un procés i la seva continuació. Cada setmana, a la nostra sala d'exposicions es trobarà una pregunta que us convidem a respondre i compartir. Aquestes preguntes s'enviaran i entraran a formar part d'un banc mundial de preguntes que pretén ser un compendi de les inquietuds que tenim.

Activitats relacionades