Esteu aquí

Qué bonito amor - Arts Visuals al Prat

Temes: Cultura
Categories: Arts visuals i plàstiques
TIPUS: Proposta
Per a qui: Adult, Dones, Gent Gran, Jove

Un dia, a una hora i lloc convinguts, us citem per viure una experiència performàtica en la que trobar complicitats amb altres persones i llocs. L'equip d'/Unzip us acompanyem abans i després de la trobada (d'1h màxim) però deixem que mentrestant, s'obrin totes les possibilitats!

Durant els darrers mesos, la iniciativa ha permès connectar gairebé un centenar de persones, idees i llocs vinculats a l'art i la creativitat que han anat nutrint el programa d'arts visuals de la ciutat. Aquest 2019 seguim trobant-nos per indrets del Prat i rodalies per compartir visions i sensibilitats entorn a la creació i al fer comunitat.

Aquesta proposta forma part del projecte de mediació Qué Bonito Amor. Volem connectar artistes, persones creatives, interessades en l'art i curioses en general, en una xarxa afectiva per donar suport a la creació i generar espais de trobada més íntims on parlar sobre les arts visuals, pràctiques artístiques, compartir iniciatives culturals, dubtes existencials, idees i projectes.

És l’amor transformació? Quines altres formes d’amor practiqueu? Pot ser una conversa una performance? I una pràctica artística? Pot ser l’art una forma diferent d’amor?

Escriviu-nos perquè puguem formar parelles o petits grups i digueu-nos on i quan us agradaria quedar.

L’experiència proposa un punt de trobada entre diferents agents vinculats a les arts visuals (artistes, professionals de l’àmbit cultural, persones interessades en l’art i ciutadania en general) per compartir coneixement, interessos i afinitats, així com un espai per discutir línies d’actuació i mediació relacionades amb les diverses pràctiques artístiques.
 

  • Accessible

Activitats relacionades

LAIKA LAB - Sessió 3

Tipus: Jornada
Quan: 10/07/2020 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 11/07/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals