Esteu aquí

Projecció a la fresca del musical "La Calle 42"

centric_projecció musical_la calle 42_juliol 2023

L’any 1933 s’estrenava la pel·lícula 42nd Street (La Calle 42), dirigida per Lloyd Bacon i amb Dick Powell i Ginger Rogers entre l’elenc protagonista. Mig segle després, arribava als escenaris de Broadway el musical homònim inspirat en el film, assolint un enorme èxit i consolidant-se com un dels títols més importants de la història del teatre musical. El 2001 es reestrenava aquest clàssic de Broadway, en aquesta ocasió dirigit pel guionista Mark Bramble. Aquesta revisió de 42nd Street  també va gaudir d’una gran acollida tant pel públic com per la crítica.

Aquest espectacular muntatge està protagonitzat per la icona nacional Bonnie Langford com Dorothy Brock, Tom Lister com Julian Marsh, Clare Halse en el paper de Peggy Sawyer i Philip Bertioli com Billy Lawlor, acompayats d'un repartiment enlluernador de ballarines de claqué. En el terreny musical, la proposta regala cançons icòniques com 42nd Street, We’re In The Money, Lullaby Of Broadway, o Dames and I Only Have Eyes For You.

L'obra narra la història de Peggy Sawyer, una jove i talentosa artista que somia amb fer carrera a Broadway. Acaba d’arribar d’una petita ciutat i és una de les coristes del nou espectacle de Broadway. Quan la protagonista de l’obra es lesiona, Peggy podria fer realitat el seu anhel d’aconseguir la fama.

**Projecció d’aquest musical enregistrat el 2019 en el Theatre Royal Drury Lane de Londres.

Projecció en anglès amb subtítols en castellà.

Durada: 130 minuts

  • Accessible

Activitats relacionades

Micro Obert al Bar de La Capsa

Tipus: Música
Quan: Del 26/05/2024 - 19:00 h al 26/05/2024 - 22:30 h
On: La Capsa