Esteu aquí

Projecció de "Quien lo impide" i col·loqui amb Jonás Trueba

Temes: Cultura
Categories: Cèntric Espai Cultural
TIPUS: Cinema
Per a qui: Adult, Jove
Centric_projecció_quien lo impide_jonas trueba

Quién lo impide és un projecte cinematogràfic d’apropament als joves adolescents d’avui, transcendint els formats de pel·lícula tradicional i les seves vies habituals de difusió, amb vocació d’expandir-se i articular-se en diversos marcs d’acció.

Quién lo impide es una declaració d’intencions des del seu títol mateix; és una crida a transformar la percepció que tenim sobre l’adolescència i la joventut, però també és una forma d’entendre la creació cinematogràfica: més lliure i més oberta, portada a terme amb pocs mitjans i per un equip mínim de persones, a base de temps, perseverància i actitud.

Projecció de la pel·lícula i col·loqui posterior amb el director, Jonás Trueba. Moderat per Álex Chico.

Edat recomanada a partir de 15 anys.

 

Jonás Trueba  (Madrid, 1981) és autor de les pel·lícules Todas las canciones hablan de mí (2010), Miniaturas (2011), Los ilusos (2013), Los exiliados románticos (2015), La reconquista (2016) i La virgen de agosto (2019). Ha estat coguionista de les pel·lícules Más pena que Gloria (2000) i Vete de mí (2005), ambdues dirigides per Víctor García León, i de El baile de la Victoria (2009), dirigida per Fernando Trueba. També és autor del llibre Las ilusiones (editorial Periférica), i ha escrit sobre cinema en diferents mitjans de comunicació. Compagina el cine amb la docència i des de 2013 forma part de l'equip de Cine en Curso, projecte de pedagogia del cine i amb el cine en centres educatius. És director de Quién lo impide, un projecte d'apropament cinematogràfic a joves adolescents que es presenta en diferents peces.

Álex Chico (Plasència, 1980) és  autor de les novel·les "Los cuerpos partidos" (2019), "Un final para Benjamin Walter" (2017), "Un hombre espera" (2015), el quadern de notes "Sesenta y cinco momentos en la vida de un escritor de posdatas" (2016), el llibre d'entrevistes Vivir enfrente (2019) i els llibres de poemes Habitación en W (2014), Un lugar para nadie (2013), Dimensión de la frontera (2011), La tristeza del eco (2008) i l'antologia Espacio en blanco 2008-2014 (2016). Actualment dirigeix la revista Quimera i és professor en un institut del Prat.

 

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022
On: Cinema Capri