Esteu aquí

Projecció de l'òpera "Les contes d'Hoffmann" de Jacques Offenbach

Les contes d

Les contes d'Hoffmann de Jacques Offenbach, amb un elenc vocal estel·lar, encapçalat per l'aclamada soprano francesa Natalie Dessay, Kathleen Kim, Susana Cordón i Michèle Losier, entre d'altres, amb el Cor i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, sota la direcció de Stéphane Denève.

Òpera fantàstica en cinc actes de Jacques OffenbachLes contes d'Hoffman respon a la voluntat del compositor de no continuar limitat a les seves exitoses operetes i entrar al món de l'òpera. Obra de gran inspiració, combina amb eficàcia els aspectes fantàstics, sentimentals, sobrenaturals i també satírics i grotescos.

E.T.A. Hoffmann (Konigsberg 1776-Berlin 1822) va escriure uns contes que sintonitzaven perfectament amb els gustos romàntics i amb l’interès popular pels arguments fantàstics. En aquests contes sovint es feia referència al cant i això decidí Jacques Offenbach a convertir en òpera una obra de teatre basada en els seus contes. L’òpera (pròleg, tres actes i epíleg) es situa en una taverna de Nuremberg i la protagonitza el mateix Hoffmann enamorat de Stella (una cantant d’èxit) que compta amb l’ajuda de l’estudiant Nicklausse i l’hostilitat del conseller Lindorf que li disputa l’amor de Stella. 

 

Presentació de l'opera a càrrec del músic Miquel Àngel Martínez. A continuació, projecció. 

  • Accessible

Activitats relacionades

Autoservei Digital al Cèntric

Tipus: Proposta
Quan: Del 04/10/2023 al 20/12/2023
On: Cèntric Espai Cultural

Assessorament digital al Cèntric

Tipus: Proposta
Quan: Del 04/10/2023 al 20/12/2023
On: Cèntric Espai Cultural

CEE #1 - On estaves quan la maqueta d'Estopa?

Tipus: Música
Quan: 07/10/2023 - 11:00 h
On: La Capsa