Esteu aquí

Presentació del llibre "Galetes de mel i gingebre" d'Alba Sabaté

centric_presentacio_llibre_alba sabate_arnau_puig

La plaça Porxada del Cèntric acull aquesta trobada amb l'escriptora Alba Sabaté, que ens presenta la seva darrera novel·la Galetes de mel i gingebre, publicada el mes de gener. L'autora conversarà sobre el seu llibre amb l'actor Arnau Puig.

Sinopsi de Galetes de mel i gingebre:

L’Arnau i la Renata són dos joves que estan a punt de deixar l’institut de Barcelona on estudien. Ell, un noi que es vesteix de dona d’amagat; ella, una noia que es canvia sovint el color dels cabells i de les ungles, que se sent fascinada pel número cinc i que penja periòdicament selfies a Instagram. Ell li demana que li faci fotos vestit de dona, ella s’hi avé. Ell voldria ser metge per curar la gent, ella voldria ser mestra com la seva mare. I mentre aquest futur no arriba, es faran fotos, es coneixeran, faran curts, faran la volta al Pedraforca, lluitaran amb els seus fantasmes, faran poesia i galetes, dibuixaran, viatjaran, creixeran, es veuran fins i tot des de fora com actors en una sèrie de Netflix, però sobretot aprendran a viure i a conviure amb el passat que els ha acostat, però que potser mai no acabaran d’assimilar ni de comprendre.

Alba Sabaté. Manresa, 1962. És novel·lista i catedràtica de Llengua i literatura catalana. Per la seva trajectòria docent a l'INS Salvador Dalí del Prat, el 2013 se li va atorgar el Premi Ciutat del Prat en reconeixement a la seva contribució a l'educació pública de qualitat. Ha publicat sis novel·les: La frontera de la llum” (1994), Paradisos d’aigua (2005), Cançó de setembre (2012), Aniversari (Premi Marian Vayreda 2013), L’hotel blanc de la platja -finalista del Premi Prudenci Bertrana 2015- i Galetes de mel i gingebre.

Arnau Puig. Barcelona, 1985. Actor. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Membre del Teatre Kaddish des de 1998. (N’ha estat el director des de 2015 fins al 2019). Al llarg de la seva carrera com actor ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Hermann Bonnín, Josep Costa, Carol López, Moreno Bernardi, Pere Planella, Frederic Roda, David Selvas i Josep Mª Miró.  Actualment compagina la seva activitat professional amb la docència a L'Escola d'Arts en Viu del Prat de Llobregat.

Fotografia Arnau Puig: Inma Quesada

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

Activitats relacionades