Esteu aquí

Pratijoc, aventures al fons del mar

Temes: Nadal, Persones
Categories: El pratijoc, Joves.Prat
TIPUS: Proposta
Per a qui: Infantil

Aquest any el Pratijoc s’endinsa al fons marí per descobrir totes les meravelles que hi ha amagades sota les aigües del nostre planeta blau.  Peixos, coralls, tortugues, coves secretes, volcans submarins, ciutats perdudes, éssers fantàstics... Només cal posar-se la mascareta màgica que ens permet respirar sota l’aigua i a nedar!

Quines activitats es podran trobar?

Infants  i famílies podran convertir-se en unes expertes en biologia i arqueologia submarines descobrint  tot un món fantàstic de la forma més divertida amb activitats, jocs i tallers organitzats per les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i l’Associació Ball de Diables del Prat.

Altres entitats de Cultura Popular també ens visitaran diàriament per ensenyar-nos tot allò que fan.

Comptarem, a més,  amb activitats puntuals com tallers de percussió,  primers auxilis en família,  ball,  conta contes...

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el 27 de desembre i de Krestatum el 3 de gener a les 20h i una gran sorpresa el dia 4 durant el matí. Tots els espectacles seran d'accés lliure al patí de l'escola.

Activitats relacionades

Patis Oberts

Tipus: Proposta
Quan: Del 27/06/2022 - 10:00 h al 31/08/2022 - h
On: varis

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 28/06/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau