Esteu aquí

Passi per a secundària- "Oh my God Barcelona!" a càrrec de la Cia. Bratislava

Nova adaptació catalana inèdita de la Companyia Bratislava: l’opereta còmica “La vie parisienne”, un musical de petit format i una crítica satírica de la vida burgesa i el turisme de masses, ambientada aquest cop, a la Barcelona del segle XXI. El 2016 farà 150 anys que Offenbach va escriure aquesta opereta còmica que, a dia d’avui, segueix molt vigent.

Tracta d’un espavilat barceloní que decideix fer-se passar per guia per tal d’endur-se a casa seva una turista adinerada. Enganys, disfresses i embolics de faldilles en una ciutat cada vegada més dedicada a enlluernar el visitant estranger.

Què n’ha dit la premsa?

“Tots sis excel·leixen en les peces cantades, tant a cor com en intervencions solistes […] a partir del 24 de febrer, aquesta divertida, atractiva i, per als melòmans més puristes, irreverent adaptació d’Offenbach, s’instal·la a El Maldà. Com se sol dir, comenceu a reservar entrades ara mateix si no us la voleu perdre”. Andreu Sotorra (Núvol)

Qui són?

Aquesta jove companyia sorgida de l’Institut del Teatre debutava la temporada passada amb el primer muntatge en català de l’òpera bufa de Jaques Offenbach “La Gran Duquessa de Gerolstein”, amb gran èxit de crítiques.

  • Accessible

Activitats relacionades