Esteu aquí

"Oh my God Barcelona!" a càrrec de la Cia. Bratislava

Nova adaptació catalana inèdita de la Companyia Bratislava: l’opereta còmica “La vie parisienne”, un musical de petit format i una crítica satírica de la vida burgesa i el turisme de masses, ambientada aquest cop, a la Barcelona del segle XXI. El 2016 farà 150 anys que Offenbach va escriure aquesta opereta còmica que, a dia d’avui, segueix molt vigent.

Tracta d’un espavilat barceloní que decideix fer-se passar per guia per tal d’endur-se a casa seva una turista adinerada. Enganys, disfresses i embolics de faldilles en una ciutat cada vegada més dedicada a enlluernar el visitant estranger.

Què n’ha dit la premsa?

“Tots sis excel·leixen en les peces cantades, tant a cor com en intervencions solistes […] a partir del 24 de febrer, aquesta divertida, atractiva i, per als melòmans més puristes, irreverent adaptació d’Offenbach, s’instal·la a El Maldà. Com se sol dir, comenceu a reservar entrades ara mateix si no us la voleu perdre”. Andreu Sotorra (Núvol)

Qui són?

Aquesta jove companyia sorgida de l’Institut del Teatre debutava la temporada passada amb el primer muntatge en català de l’òpera bufa de Jaques Offenbach “La Gran Duquessa de Gerolstein”, amb gran èxit de crítiques.

 

Hi haurà col·loqui postfunció amb els membres de la companyia

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

El triomf de la imaginació, amb Laura Fernández

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Ecografia d’una autora. Ramona Via 1922-2022

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 30/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural