Esteu aquí

NUYE

Temes: Cultura, Teatre L’Artesà
Categories: Arts en Viu
TIPUS: Circ
Per a qui: Adult

NUYE

Companyia de circ “eia”

NUYE és una proposta circense i coreogràfica per a sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella i que recull el nostre anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos. Amb 13 anys d’experiència col·lectiva, quatre creacions en actiu i més de 700 representacions a 18 països, la Companyia de Circ «eia» s’ha posicionat com una companyia de referència en el circ contemporani català i espanyol. Amb aquest bagatge, aquest espectacle és un pas endavant més en la seva consolidació, amb sis cares joves que representen el futur del circ català.

Què veurem quan els “eia” ens presentin aquest NUYE a la Sala Gran? Despertarem en un lloc solitari després d'un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Comencarem aleshores a buscar al nostre interior fins que el xoc amb el món exterior ens fa adonar de la necessitat de connectar amb l’altre, amb l’altra. I poder tocar-nos, donar-nos la mà, abraçar-nos, compartir-nos… Equilibris acrobàtics, banquines i jocs icaris tenen lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com tots i totes nosaltres, té moltes cares.

Aquest espectacle fa servir efectes lumínics amb llum estroboscòpica.

Aquest espectacle compta amb un taller per a famílies com a Programació Expandida, que tindrà lloc el 23 d'octubre de 11h a 13h al CC Sant Jordi-Ribera Baixa

Activitats relacionades

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 06/12/2022
On: Cinema Capri

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 08/12/2022
On: Cinema Capri

Historias para no contar

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri