Esteu aquí

Novembre #EnFemení: Violències masclistes quotidianes

Activitat en línia! - Des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa ens sumen, en el marc del projecte #EnFemení, a la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones fent diverses propostes al voltant del 25 de novembre.

Encetarem aquesta setmana reivindicativa amb un taller que ens convidi a la reflexió i denúncia de les violències masclistes quotidianes, alhora que visibilitzem i posem en valor la lluita feminista. L'activitat culminarà amb una dinàmica participativa a l'Instagram del Centre Cívic, a partir de les reflexions i pensaments que es tractin durant la sessió. D'aquesta manera, ens sumem a la proposta que promou el Pla d'Actuació de Sant Cosme: Xerrada online sobre Micromasclismes a càrrec de la Fundació Secretariado Gitano i Associació Homes Igualitaris-AHIGE Catalunya.

L'activitat anirà a càrrec de la Patrícia Herrero, experta en Feminismes i Perspectiva de Gènere. El format es realitzarà en presencial o digital, depenent de les mesures sanitàries establertes.​

  • Accessible