Brisa Fenoy + Tremenda Jauria + Bejo + Dj Pimp

Brisa Fenoy, 22h

Brisa Fenoy és una jove compositora, productora i intèrpret provinent d’Algesires. Coneguda per produir cançons com Lo Malo. El seu característic pop electrònic neix de la unió de lletres arriscades, una veu molt personal i els sons més actuals. L’univers de Brisa Fenoy es resumeix conceptualment en llibertat, compromís, tendència i risc. En resum, autenticitat.

Segueix-la a facebook, a twitter  - Descobreix-la a instagram - Mira-la a youtube - Escolta-la a spotify

Tremenda Jauria, 23.30h

Tremenda Jauria és un col·lectiu madrileny de caràcter DIY de música urbana. Arriben al Prat des de Carabanchel per presentar-nos el seu últim treball, IV, que segueix experimentant amb la música electrònica i la música més orgànica, generant tota una bateria de sons com el reggaeton, la cúmbia, el dancehall i el moombathon amb una clara influència de la música Bass i amb una actitud 100% punk.

Segueix-los a facebook, a twitter  - Descobreix-los a instagram - Mira'ls a youtube - Escolta'ls a spotify

Bejo, 01.30h + DJ Pimp fins les 04h

Carisma i talent són dos elements fonamentals que caracteritzen a Bejo i a la seva obra. Neix a Tenerife l’any 1994 i ja al 2006 comença a escriure cançons. Anys més tard, forma Locoplaya juntament amb El Crema i Uge. Amb una desimboltura illenca innata, el jove canari es mou entre rimes barroques, al·literacions retorçades i una estètica desarborada, aconseguint acumular milions de visites al seu canal de Youtube. Bejo és una de les sensacions de la música urbana del panorama espanyol, abarcant estils que van des del Rap i el Trap fins el Dancehall o el reagge.

Per comprendre el fenómen Bejo, les garanties pel directe que prepara recauen en les mans de Dj Pimp, amb el què ha recorregut festivals com el Sónar, el FIB, el BAM de Barcelona o Monkey Week. Després del concert de Bejo, tancarem la nit amb una sessió del mateix Dj: hip hop, trap, dubsteb, electrònica experimental i molt de ball. Pimp posa la tècnica al servei de la diversió. 

Us ho perdreu?

Segueix-lo a facebook, a twitter  - Descobreix-lo a instagram - Mira'l a youtube - Escolta'l a spotify

 

Activitats relacionades