Esteu aquí

Ni tan bellas

'Ni tan bellas...' va ser la proposta guanyadora de la modalitat 'Projecte deslocalitzat' a la Convocatòria d'Arts Visuals d'UNZIP 2017 i que s'ha impulsat des del Centre d'Art Torre Muntadas. 

Divendres, 19 de gener a les 19.30 h s'inaugura la doble exposició fotogràfica i espai de documentació a dues de les perruqueries del Prat que han participat en el projecte i a Uikú Coworking.

El punt de partida del projecte va ser el contacte amb aquestes perruqueries amb les que l'artista Stella Rubio té una relació personal. Les perruqueries estan situades en dos barris diferents del Prat i tenen idiosincràsies pròpies. L'autora ha assistit periòdicament a les perruqueries al llarg d'aquest any per observar-ne el seu funcionament quotidià, els rols de perruqueres i clientes, així com l'espai, les relacions personals i amb el barri, tot establint-hi un intercanvi.

LLOC INAUGURACIÓ:

  • UIKÚ Coworking (C/ Primer de Maig, 16): 19.30h (+ visita a la perruqueria Estelgem)

 

ESPAI EXPOSITIU:

  • UIKÚ Coworking (C/ Primer de Maig, 16)
  • Perruqueria Estelgem (C/ Primer de Maig, 3E - 5A)
  • Perruqueria Loli (C/ Sanfeliu, 33)

 

COL·LABORADORES I MODELS DEL PROJECTE:

PERRUQUERIA ESTELGEM

Perruqueres: Mª Angeles Alegre, Maribel García, Carmen Aguilera

Clientes i models: Ana Redondo, Juanita Molina, Carmen Molina, Isabel Jiménez, Tina Velázquez, Dolores Góngora, Lali Colomino, Manuela Vázquez, Mª Carmen Márquez, Pepi Gil, Lola Parada

PERRUQUERIA LOLI

Perruqueres: Loli Alegre, Isa Duque

Clientes i models: Marcela Macías, Desiré Martínez, Reme Delgado, Luisa Fernandez, Carol Vallés, Esther Vallés, Mª Angeles Alegre

EQUIP

Vanesa Martínez, Inma Bono, Marisa Moira, Mª Angeles Alegre, Loli Alegre

AGRAÏMENTS:

A la meva família i amics, especialment a la meva mare Mª Angeles i la meva tia Loli. A totes les clientes voluntàries en tot el procés. A Carmen Aguilera i Maribel García. A Fito Conesa. A Uikú Coworking. COV. A Daniel Ginémez. A Marta López, A Sonia Frizzante. A la familia Luque. A Xavier Mateo.

Acompanyament: Equip /UNZIP TM, Fito Conesa, Julia Cáceres, Élida Roca, Laia Galindo

Activitats relacionades

Sortida a la Central d'Esterilització i Tècniques...

Tipus: Exposició
Quan: 02/03/2020 de 8:00 a 14:30 h
On: Institut les Salines

"Verde que te quiero verde"

Tipus: Exposició
Quan: Del 03/03/2020 al 31/03/2020
On: Biblioteca Antonio Martín