Esteu aquí

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà presenta "Concerto a Tempo d'Umore"

Concerto a Tempo d

Una de les més ocurrents aproximacions a la música clàssica. Un concert teatral per a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor, dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.

Un concert pensat per a què el gran públic gaudeixi dels gags més divertits i les melodies més famoses, i el públic més experimentat ho faci amb els arranjaments musicals i la teatralitat més precisa. Amb la garantia de l'autor i director de l'aclamat espectacle «Operetta», Jordi Purtí.

Espectacle d'estrena en l'any de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats. Després de més de 150 funcions i d'estar 2 anys consecutius en el Festival Off d'Avinyó, temporada en el teatre Condal de Barcelona, Festival Temporada Alta, Gala inaugural del Festival de teatre de Freiburg 2017, Festival de Teatre d'Edinburgh 2017 i gires per Catalunya, Espanya, França i Suïssa, arriba en exclusiva al Prat de Llobregat.

 

En acabar el concert hi haurà un col·loqui amb els membres de l'Orquestra, conduït per Miquel Àngel Martínez (músic professional i crític musical). 

  • Accessible

Activitats relacionades

El triomf de la imaginació, amb Laura Fernández

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Ecografia d’una autora. Ramona Via 1922-2022

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 30/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural