Esteu aquí

Llavors, llavors 2 - Trobada Qué Bonito Amor

Trobada Llavors, llavors

Jornada de celebració i creació amb la comunitat artística i agents culturals amb els que /Unzip Arts Visuals fa xarxa a través del projecte Qué Bonito Amor.

La trobada és un acte cultural participatiu i d’exposició artística: dels treballs dels i les artistes i creadors/es, dels seus objectius i idees, de revisió creativa de les llavors que hem anat plantat al llarg d'aquest any, de revisió i projecció del programa d’arts visuals i del relat col·lectiu que configurem amb les nostres formes de viure i relacionar-nos.

Revisarem en comunitat els objectius i projectes d’/Unzip a partir de les línies de treball que vam pactar amb la comunitat la trobada passada en el marc de la festa Llavors, llavors que ja recollia inquietuds i temàtiques sorgides en trobades de cita a cegues entre persones amb interessos artístics i culturals. Enguany, incorporem també les idees que han sorgit els darrers mesos en el marc d'aquestes cites tot facilitant un nou espai de trobada entre persones creatives, de manera que es possibilitin sinèrgies i col·laboracions. 

El programa de la jornada contempla moments de presentació dels assistents, instal·lacions participatives i intervencions artístiques, dinàmiques relacionals, presentació de les línies d'acció d'/Unzip i propostes de continuitat del projecte. Us convidem a imaginar futurs possibles per a les arts visuals i les vostres iniciatives particulars!

Com a novetat, comptem amb un grup de creadors/es participants a les jornades de formació i creació Sucret d'/Unzip. Aquesta edició, les jornades han pres la forma d'un taller de relatoria gràfica conduït per l'artista Núria Inés a.k.a Tinta Fina. Els creadors/es han tingut l'encàrrec d'interpretar les línies d'acció del programa d'arts visuals i de dissenyar peces artístiques per contextualitzar els diferents temes que se'n deriven i que tractarem a la jornada entre totes les persones assistents. A més, aquell dia s'encarregaran de documentar en directe l'esdeveniment.

Ens acompanyaran Jesús Arpal (La Caníbal), Marina Monsonís, Ángela Palacios, Teresa Rubio, Marc Vives (GRAF) i Daniel Gasol.

És l'amor transformació? Pot ser l'art una forma diferent d'amor?

Qué Bonito Amor és el projecte de mediació d'/Unzip, posa en contacte persones desconegudes del Prat i rodalies que tenen interés en l'art i processos participatius, amb l’objectiu de fer una xarxa afectiva que connecti i doni suport a la creació.

Al llarg d'aquest any, han tingut lloc cites a cegues en diferents indrets del Prat on ens hem estat coneixent persones connectades amb l'art i la creació, professionals de l'àmbit cultural i curioses en general. En aquests encontres, hem compartit idees, interessos artístics, hem discutit sobre art i pràctiques artístiques, iniciatives culturals i dubtes existencials en espais íntims de trobada. 

Anualment organitzem una trobada al mes de novembre amb la intenció de compartir l'experiència i per donar a conèixer de quina manera afecta al programa d'arts visuals aquesta manera d'entendre l'art, l'amor, la comunitat i la mediació.

Activitats relacionades

Taules informatives Dia Mundial de l'Alzhèimer

Tipus: Proposta
Quan: 24/09/2021 - 9:00 h
On: Diversos indrets de la ciutat

18è Clic Prat

Tipus: Proposta
Quan: Del 24/09/2021 - 20:00 h al 03/10/2021 - 23:59 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Pregó de la Festa Major, a càrrec de Carlota Dobaño

Tipus: Proposta
Quan: 24/09/2021 - 21:00 h
On: Grada de Cultura Popular