Esteu aquí

L'Aparador 2019. Petit mercat de creació, art i artesania

En aquesta petita fira de la Festa Major hi podreu trobar edicions gràfiques, fanzins, objectes d'art i artesania. Aquest mercat vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. És un mercat de grans i petits objectes artístics fets a mà.

També podreu participar gratuïtament en els tallers vinculats amb el món del fet a mà organitzats pel Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Els tallers són oberts, l'entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L'aforament és limitat a 15 persones per grup i, per aquest motiu, es respectarà l'ordre d'arribada.

* Màscares en família: farem una màscara de bec, pota i cresta amb diferents materials per tal que puguis lluir d'allò més festiu. D'11.30 a 13.30 h. Cada infant haurà d'anar acompanyat d'un adult.

* Fermall Pota Blava: farem un fermall de bec, pota i cresta de feltre que podrem combinar amb qualsevol roba. De 17.30 a 18.30 h. Es faran dos torns per garantir la comoditat en l'espai. El primer torn serà a les 17.30 h i el segon torn a les 18.00 h.

* Scrapbooking (per adults): Omplirem la postal de DIY del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa amb creacions fetes amb diferents materials. De 18.30 a 19.30 h. Es faran dos torns per garantir la comoditat en l'espai. El primer torn serà a les 18.30 h i el segon torn a les 19 h.

Tot el detall dels tallers i talleristes participants al web del Centre Cívic

  • Accessible