Esteu aquí

LAIKA LAB - Llançament, 3, 2, 1...

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021: de les propostes que s'han estat desenvolupant al laboratori, el mateix grup decideix la guanyadora de la modalitat Exposició i que continuarà el seu procés de treball i aprofundiment fins a final d'any.

Un procés d'intercanvi i decisió col·lectiva

Des de la llançadora de projectes LAIKA LAB enviem a un altre espai i marc de treball un dels projectes que s'han estat desenvolupant durant set setmanes a la Sala d'Art Josep Bages. La valoració i selecció es realitza entre totes les participants en aquest procés de creació compartit. Per fer-ho, revisarem els criteris de selecció consensuats a l'inici del laboratori entre el propi grup de treball i l'equip d'/Unzip Arts Visuals - Torre Muntadas.

També ens farem preguntes rellevants respecte al sentit de seguir treballant en les propostes artístiques en clau expositiva: quin dels projectes necessita més d'una sala d'exposició?; més enllà del laboratori, què passarà amb cada proposta?; quina implicació i disponibilitat té cada creador/a de cara a seguir treballant durant la resta de l'any?; quina proposta ens agradaria veure finalitzada i ens motiva que, senzillament, tingui oportunitat d'existir?

Els projectes participants són "Otra puta mierda de exposición" de @otraputacuentadedibujos, "Bienvenidas Vecinas" de Isabel Gonzalo i "Lil Pu$$y" del grup conformat per Paula Capistros, Quim Gómez, Williams Tarrillo (Productora Groc Llimona).

Aquesta sessió és oberta al públic com totes les sessions anteriors del laboratori.

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 20/08/2022 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 27/08/2022 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Trobada de costura a màquina

Tipus: Proposta
Quan: 09/09/2022 de 18:30 a 20:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa