LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

LAIKA LAB està vinculada a la Convocatòria de projectes artístics /Unzip: de les propostes que s'han desenvolupat al laboratori, el mateix grup de participants ha valorat i decidit la guanyadora de la modalitat Exposició que s'anunciarà pròximament a través de les xarxes. És així com s'enllaça aquest procés de de treball de vuit setmanes, d'intercanvi i presa de decisions col·lectiva, amb els processos i les dinàmiques pròpies de la Convocatòria /Unzip.

L'exposició és una forma de contar

Podeu visitar l'exposició a la Sala d'Art Josep Bages. Hi trobareu a mode d'índex les propostes artístiques i els processos de treball dels projectes "Otra puta mierda de exposición" de @otraputacuentadedibujos, "Bienvenidas Vecinas" de Isabel Gonzalo i "Lil Pu$$y" del grup conformat per Paula Capistros, Quim Gómez i Williams Tarrillo (Productora Groc Llimona).

Les artistes i creadores juntament amb l'equip /Unzip Arts Visuals i persones i col·lectius pròximes a l'àmbit de la creació i el treball comunitari han investigat i plantejat diferents formes d'entrendre el fet expositiu, més com un medi per contar històries amb inicis i finals oberts que com un resultat final.

Han estat part d'aquesta història: les autores dels projectes participants a la llançadora LAIKA; Ángela Palacios i Cristina Sanz-Gadea en el desenvolupament del laboratori amb l'equip d'/Unzip - Torre Muntadas; Jesús Arpal Moya de la llibreria cooperativa La Caníbal en l'acompanyament; Lara Martínez amb la seva relatoria gràfica, i totes aquelles persones que han fet possible aquesta exposició.

  • Accessible

Activitats relacionades

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa

Pessebre del Mercat Municipal

Tipus: Exposició
Quan: Del 12/12/2022 al 07/01/2023
On: Mercat municipal de la plaça de la Vila