Esteu aquí

La volta a l'any en 365 contes

365 cuentos

Una presentació del llibre per a tota la família amb els seus autors Gabriel García de Oro i Purificación Hernández. 

Fantasia, creativitat i màgia per a cada dia de l'any. Deixa't inspirar a través dels contes.

Contes breus i molt breus, ocurrents, fantàstics, divertits. Un per a cada dia de l'any, una sorpresa al dia. Benvinguts a un any ple de fantasia, imaginació i contes on, sí, cada dia compte. I conte a conte donarem la volta a tot un any sencer. 365 contes on s'amaguen flors que aprenen a volar, pescadors egoistes, llobes ferotges i castells cap per avall.

 

Tant l'escriptor, com la il·lustradora són pratencs i els hi fa molta il·lusió presentar el seu nou llibre, publicat per Anaya, a les famílies de la seva ciutat. 

Gabriel García de Oro

Va néixer a Barcelona un calorós 12 de juliol de 1976. Tot i ser llicenciat en Filosofia, treballa en publicitat com a creatiu, activitat en la qual ha collit alguns guardons. Actualment treballa en el Grup Bassat-Ogilvy. Com tants altres publicistes, sobreviu al negoci de la millor manera possible, i compagina l'activitat que li dóna per menjar amb la qual li dóna per viure, o sigui, escriure per al públic infantil i juvenil.

Consultar la seva fitxa del Pratilletres

Purificación Hernández

És llicenciada en Belles Arts i es dedica a la il·lustració des que té dents per mossegar. Els seus personatges habiten revistes, anuncis de publicitat i fins i tot sèries de televisió. Però el que més li agraden són els llibres, sobretot els que porten il·lustracions. Diuen que és capaç de cruspir-quatre o cinc d'un mos i després, a més, demanar de postres uns quants més.

Consultar la seva fitxa del Pratilletres

  • Accessible

Activitats relacionades

Tintablava. La corte del rey loco

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 30/05/2022 de 19:15 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Cicle d'història del Prat: La cuina de l'hostal

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 31/05/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech