Esteu aquí

La memòria està de moda 2017. Desfilada benèfica

La memòria està de moda

Un any més, la Memòria es vesteix de moda amb la col·laboració dels principals establiments de roba de la ciutat per presentar la nova col·lecció per aquest estiu. Ens mostren les tendències més atrevides i elegants que lluirem la propera temporada.

Aquesta desfilada forma part de les activitats de l’Associació des de fa 16 anys per fer visible la malaltia i aconseguir que aquest acte no tan sols sigui una desfilada de moda, sinó també un espectacle ple de llum i color.

Aquesta passarel·la és també un acte solidari en què més de 200 persones que, entre voluntaris, col·laboradors, “desfilants” i  professionals, han volgut contribuir amb la seva presència a recaptar fons destinats a l’atenció dels malalts d’Alzheimer del nostre municipi i les seves famílies.

Com cada any, serà una desfilada on es realitzarà un sorteig a la mitja part patrocinat per empreses i comerços que generosament col·laboren en aquest esdeveniment.

No us perdeu aquest acte que marca la moda a la nostra ciutat i que, sens dubte, no us deixarà indiferents.

Fitxa artística:

Direcció i escenografia: Mercè Rull i Cristina Otaegui

Presentadors: Laura Quinto i Jordi Salas. Actuacions especials: Escola de Teatre i cinema ETC i Alba Martínez. Música: Olegario Martínez

Logística: Nati Maldonado i Mery Marty. Vestuari: Amics de la Sardana. Tècnic de sò: Xavi Rull

  • Accessible

Activitats relacionades

Nutrició i alt rendiment esportiu

Tipus: Proposta
Quan: 27/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Agrupació ciclista del Prat

Fit Gipsy dance

Tipus: Proposta
Quan: 27/10/2021 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades