Esteu aquí

Kids Corner: Activitat familiar adreçada a infants a partir de 3 anys

Kids Corner

Dinamització de l’espai (Kids Corner): A través d'una combinació d'activitats, històries, cançons, moviment,  aconseguirem crear un ambient sensorial i d'exploració perquè els infants es diverteixin i aprenguin anglès de manera natural i sense adonar-se'n.

Quan?

Dimarts i dimecres de 17.30 a 18.15h:          Sessions per infants de 7 a 12 anys

Dijous de 17.30 a 18.15:                                      Sessions per a infants de 3 a 6 anys

On?

Podeu gaudir d’aquesta activitat a la sala infantil de la Biblioteca de forma gratuïta i prèvia inscripció a la mateixa sala. Per al bon funcionament de l’activitat els grups seran de màxim 12 infants per sessió.

És imprescindible que els infants estiguin acompanyats per alguna persona adulta durant el transcurs de l’activitat.

Dins del Programa Interseccions, volem oferir a tota la ciutat l’oportunitat de gaudir aprenent anglès a través del Projecte d’Auxiliars de Conversa. El projecte té la voluntat de transformar la realitat lingüística del Prat. Potencia l’ús de l’anglès en diversos àmbits culturals i educatius de la ciutat, impulsa la innovació metodològica i ofereix espais on l’aprenentatge és significatiu i real.

La Biblioteca Antonio Martín acull aquest curs un auxiliar de conversa nadiu, que dinamitzarà diferents espais de la biblioteca amb l’objectiu de millorar la competència comunicativa d’infants, joves i adults.

 

Activitats relacionades

Club de lectura Jove

Tipus: Lectura
Quan: 03/06/2023 - 11:30 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Diverciència

Tipus: Proposta
Quan: Del 08/06/2023 al 08/06/2023
On: Centre Cívic Palmira Domènech