Esteu aquí

Jugateca: a la recerca d'insectes

Temes: Ciutat i Territori
Categories: Educació ambiental
TIPUS: Jocs
Per a qui: Familiar

Els invertebrats són el grup d'organismes més abundants en el món. Viuen en tots els ecosistemes i constitueixen la part majoritària de la nostra biodiversitat. La riquesa d'espècies i l'abundància d'individus són símptomes del bon estat de conservació del parc.En aquesta activitat  elaborararem de manera participativa un inventari de les espècies d’insectes que es troben al parc.

Es contemplaran totes les mesures preventives necessàries per al desenvolupament d'aquesta activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID19. La capacitat de l'aforament de l'activitat s'establirà segons les restriccions vigents en el moment de fer l'activitat. 

La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure. Activitats tots els  diumenges del 21 de març al 6 de juny de  2021 al parc Nou i al parc del Riu.

ACTIVITAT GRATUÏTA.

  • Accessible

Activitats relacionades

Ludoteca ambiental: Experimentem amb la sorra

Tipus: Jocs
Quan: 25/06/2021 de 11:00 a 13:00 h
On: Zona lúdica platja del Prat

Ludoteca ambiental: Experimentem amb la sorra

Tipus: Jocs
Quan: 25/06/2021 de 18:00 a 20:00 h
On: Zona lúdica platja del Prat

Ludoteca ambiental: Mira on trepitges

Tipus: Jocs
Quan: 27/06/2021 de 11:00 a 13:00 h
On: Zona lúdica platja del Prat