Esteu aquí

Jornades de neteja de platja

Jornades de neteja de platges del municipi de El Prat de Llobregat conduïdes per personal de la Fundació CRAM, i adreçades a la ciutadania del municipi. Quin tipus de residus trobem a la platja del vostre municipi? Quins impactes tenen sobre la vida marina? Què podem fer per reduir-los?

La jornada comença amb una benvinguda i una breu xerrada per organitzar les tasques de neteja: com ho farem?, amb quin material?, per què ho fem? Després els participants es dividiran en petits grups i rebran el material necessari per desenvolupar l’activitat. Cada grup realitzarà la neteja d’una zona concreta de la platja.

Quan s’hagi fet la recollida de residus, els participants faran una classificació i amb l’ajuda dels educadors/es del CRAM s’analitzarà l’impacte d’aquests residus sobre la fauna marina. A través d’aquestes jornades de neteja de la platja es pretén involucrar a la ciutadania en la lluita contra la contaminació a les nostres platges. Per acabar, podrem visitar les instal·lacions del CRAM i conèixer els animals que s'estan recuperant.

Destinataris: Ciutadans i ciutadanes de El Prat de Llobregat (caldrà portar el DNI per acreditar que són del municipi)

Cal fer reserva prèvia a: reserves@cram.org o al tel. 93 10 10 170 o a www.cram.org

Activitats relacionades