Esteu aquí

Jordi Savall presenta Diàlegs i improvisacions

Jordi Savall

Savall, una de les personalitats musicals més polivalents de la seva generació, fa més de 40 anys que dóna a conèixer al món meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència i de l’oblit. Dedicat a la recerca d’aquestes músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba. L’obra del mestre Jordi Savall recupera tota l’essència i el misteri de la música antiga per tal d’oferir-les a l’espectador contemporani amb la seva màxima bellesa i expressivitat.

'Diàlegs i improvisacions' d’Orient i d’Occident, de l’Antic i del Nou Món, el Mestre Savall tocarà la lira de gamba i la viola de gamba baixa de set cordes. Ferran Savall l’acompanyarà a la veu, la guitarra i la tiorba, i David Mayoral farà les percussions.

Les activitats de Jordi Savall com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica. És creador, juntament amb Montserrat Figueras, de la Fundació Centre Internacional de Música Antiga, dins la qual s’inclouen els grups musicals Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations, amb els quals explora i crea un univers d’emocions i de bellesa, i les projecta al món i a milions d’amants de la música antiga.

Al llarg de la seva carrera, Jordi Savall ha fet concerts arreu dels cinc continents i ha enregistrat i editat més de 200 discos de repertoris de música medieval, renaixentista, barroca i del classicisme, amb una especial atenció al patrimoni musical hispà i mediterrani, que han estat mereixedors de distincions com Midem Awards, International Classical Music Awards i un Grammy Award. La seva fecunda carrera musical ha estat mereixedora de les més altes distincions nacionals i internacionals.

  • Accessible

  • Ludoteca infantil