Esteu aquí

Inauguració de l'exposició "Metròpolis de ciutats" i sessió participativa del Pla director urbanístic metropolità

Cartell informatiu PDU

El pròxim dimarts 8 d’octubre s'inaugura l’exposició itinerant ‘Metròpolis de ciutats’ a les 18:00 hores al Cèntric Espai Cultural,  aquesta exposició es podrà visitar entre el 4 i el 19 d’octubre. Aquesta exposició informa sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità i acompanya el procés participatiu que te per objectiu contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del Pla Director Urbanístic Metropolità.

La sessió participativa amb la ciutadania tindrà lloc el mateix dimarts 8 d'octubre a 18:30 hores al Cèntric Espai Cultural i s'estructurarà en tres apartats: exposició del contingut del Pla, espai de treball en grups reduïts i retorn i presentació dels resultats. L’acte va dirigit no tan sols a la ciutadania del Prat de Llobregat, sinó també a diversos municipis propers com són Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.Per a participar-hi, es recomana inscriure’s en el formulari en línia.

Les pròximes trobades seran el 29 d’octubre a Cerdanyola del Vallès, el 21 de novembre a Badalona i el 4 i 12 de desembre a Barcelona.

Així mateix, s’ha habilitat la possibilitat de fer arribar els suggeriments de manera telemàtica mitjançant un qüestionari en línia.

El procés participatiu del Pla Director Urbanístic Metropolità, que finalitzarà el divendres 13 de desembre, és una oportunitat d’aconseguir una àrea metropolitana saludable, democràtica, equitativa, socialment justa, sostenible i resilient.

 

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

Club de Feina

Tipus: Proposta
Quan: Del 10/05/2021 al 31/12/2021
On: Centre de Promoció Econòmica

Del Prat al plat: com s'alimenta la ciutat?

Tipus: Proposta
Quan: 10/05/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes