Esteu aquí

Homes diferents? La masculinitat en plural

El feminisme ha revolucionat i redefinit el paper de les dones en tots els àmbits (com social, polític o personal), i això obliga els homes a reflexionar, construir i transformar el seu rol masculí.

En aquesta ocasió, l'Associació Lletra Violeta proposem una tertúlia per a tractar sobre un nou tipus de masculinitat diferent, més igualitària i realment feminista. Volem presentar en una conversa comuna, amable i generadora de consciència exemples de masculinitat diversa i justa, que superi el model actual de masclisme hegemònic i tòxic.

Per a això comptarem amb la presència de Ritxar Bacete, expert en masculinitats, que centrarà el debat a partir del seu llibre “Nuevos hombres buenos". La masculinidad en la era del feminismo, una referència acadèmica per centrar el debat.

També comptarem amb  la presència d'Alfred García. No solament perquè és un jove pratenc volgut i reconegut a la nostra ciutat com a persona i artista, també perquè representa una nova generació més oberta i igualitària. 

Ritxar Bacete (Vitòria-Gasteiz, 1973) és especialista en gènere, masculinitats, feminisme, polítiques d'igualtat, paternitat positiva i economia del desenvolupament. És també investigador social, consultor, formador i coach de persones i equips.

Alfred García  (El Prat de Llobregat, 1997) és cantant i intèrpret. Reconegut al món de la cançó després del seu pas per Operación Triunfo i Eurovisión. Premi Ciutat del Prat com a artista i cantant a l'abril de 2018.

Entrada lliure amb aforament limitat. Les entrades es podran recollir a la recepció del Centric Espai Cultural a partir del dimarts 2 d'octubre.

L'acte serà retransmès per streaming.

  • Accessible

Activitats relacionades

Taller: Energia Solar i Autoconsum

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/06/2022
On: La Casa de l'Energia

Club de lectura Jove

Tipus: Lectura
Quan: 29/06/2022 - 19:30 h
On: Biblioteca Antonio Martín