Esteu aquí

Històries de dones: referents, inspiradores i diverses - Cicle #EnFemení

En Femení Març 2021

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups amb vincle amb l'equipament ofereix, durant tot el mes de març, tot un seguint d'accions i propostes, dins el cicle En Femení.

Activitat en línia: la trobareu al web i a les nostres xarxes socials - Els feminismes són diversos, de diferents colors, classes i contextos culturals, les dones que organitzem l'En Femení també, per això explicarem en format audiovisual històries de dones diverses que han estat referents per a nosaltres i les nostres comunitats. Dones gitanes, dones de la Índia, del Marroc o de Centreamèrica, són les protagonistes de les històries recollides i enregistrades per les participants de la comissió de l'En Femení 2021.

Enguany, la comissió organitzadora del cicle 'En Femení' està formada per: ASCA, AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, Castellers del Prat, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Comunitat Musulmana del Prat, ETC Teatre, Grup de Dones Romi Sastipen i Puro Teatro.

 

Activitats relacionades

De parella a familia: la transformació amb la criança

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 29/05/2024 al 29/05/2024
On: Virtual a través de ZOOM

Catalunya en miniatura

Tipus: Proposta
Quan: 30/05/2024
On: Punt d’Informació de la Gent Gran

Inscripcions Obertes