Esteu aquí

Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat

La Ricarda, l’espai gastronòmic de la Fira Tapa

En la 45a edició de la Fira Avícola del Prat, amb el Pota Blava com a protagonista, trobarem l’espai gastronòmic de la Fira Tapa i el restaurant de la Fira en el propi edifici de La Ricarda, un espai de més de 900 m2. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat estaran més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que s’obre als visitants durant els dies que dura la celebració.

Els restaurants del Prat participants en el Fira Tapa, així com el Menú de Fira, els esmorzars de pagès i i el take away del Restaurant de la Fira posen de nou l’accent en els productes locals de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, especialment el Pota Blava i la carxofa Prat. 

Novament, una oferta que crida a Menjar-se la Fira, amb més de 20 tapes elaborades per bars i restaurants del Prat. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el Take Away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès. Tot plegat, acompanyat d’actuacions musicals, activitats infantils, tallers de cerveses artesanes del Barcelona Beer Festival maridades amb Carxofa Prat, etc., que es duran a terme a la zona gastronòmica de la Fira Avícola.

Activitats relacionades

Taller virtual couching lúdic

Tipus: Proposta
Quan: 28/05/2020 de 18:00 a 19:00 h
On: On line plataforma Jitsi

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 30/05/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals