Esteu aquí

Festival Esperanzah 2017

Torna l'Esperanzah en la seva edició 9 + 1 i ho fa amb cartelazo, amb més activitats programades que mai.

Amb prop de 60 activitats (xerrades, teatre, vermuts, circ, concerts, paella cooperativa) 15 llocs de restauració, 30 d'artesania i més de 25 entitats al poble dels possibles, del 13 al 15 d'octubre, el Festival Esperanzah torna a Sant Cosme, el barri dels possibles  i es reafirma en voler ser una eina per als canvi possibles, un instrument al que ens hem d' apropar per impregnar-nos de l'altre món necessari.

El festival es reafirma en la seva aposta familiar i de reflexió, sense renunciar a la seva vessant festiva i a la seva aposta per l'economia solidària.

Artistes com Txarango, Leo Bassi o els pratencs Sittar Green o LaBandaTon Pare, participaran a l' Esperanzah,  que es prepara per rebre a més de 18.000 persones durant els tres dies de festival.

Els ciutadans del Prat, gràcies al conveni de suport entre el festival i l'Ajuntament del Prat, podran recollir invitacions per als tres dies de festival en diferents establiments de la nostra ciutat entre el 2 i l'11 d'octubre. S'informarà d'aquests establiments en les xarxes socials del festival.

Mentre hi hagi Esperanzah, no morirà la flor de la paraula

(programació)