Esteu aquí

Escriure la memòria, amb Álex Chico i Mariano Martínez

Temes: Cultura
Categories: Foment de la Lectura
TIPUS: Lectura
Per a qui: Adult

La novel·la "Los cuerpos partidos" serà el punt d'inici d'una conversa entre Álex Chico, el seu autor, amb Mariano Martínez. El llibre té un format híbrid que ajuda a caminar en un trànsit ple de vida: entre el diari, les memòries, l'assaig i la crònica de viatges. Els dos escriptors dialogaran també amb la memòria, el lloc, el passat i el present, agafant a l'escriptura com planter on arrelar-nos (o no).

Álex Chico (Plasència, 1980) és  autor de les novel·les "Los cuerpos partidos" (2019), "Un final para Benjamin Walter" (2017), "Un hombre espera" (2015), el quadern de notes "Sesenta y cinco momentos en la vida de un escritor de posdatas" (2016), el llibre d'entrevistes Vivir enfrente (2019) i els llibres de poemes Habitación en W (2014), Un lugar para nadie (2013), Dimensión de la frontera (2011), La tristeza del eco (2008) i l'antologia Espacio en blanco 2008-2014 (2016). Actualment dirigeix la revista Quimera i és professor en un institut del Prat.

Mariano Martínez (Barcelona, 1976) és llicenciat en Humanitats. Durant una dècada va formar part del col·lectiu Sopa de poetes, el programa de ràdio del qual va deixar empremta en el panorama poètic nacional. Ha publicat els llibres de poemes Interiores para el desarraigo (2005) i Cuando el pan (2016) de manera individual; Piedra papel tijera (2008), Tripolar (2013) i l'assaig Radiaciones. Trazos de 17 poetas contemporáneos (2014) amb Sopa de poetes. Ha estat editor i disenyador, i actualment exerceix com a comunicador de projectes d'ecogastronomia i sostenibilitat.

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

  • Accessible

Activitats relacionades