Esteu aquí

Entre dracs, jocs i contes

activitat familiar entre dracs jocs i contes

Jornada lúdica familiar al voltant de la lectura on gaudirem de l'espectacle "Un món (i un munt!) de dracs", ens endinsarem en la màgia de les cabanes de lectura i ens divertirem d'allò més en la zona de jocs de taula.

El vestíbul de la primera planta del Cèntric acollirà aquesta activitat especialment recomanada per a infants des dels 0 fins als 12 anys. Durant tota la tarda, podreu gaudir de la màgia dels llibres en les cabanes lectores. També tindreu l'oportunitat de posar a prova el vostre enginy i divertir-vos amb nombrosos jocs de taula per a totes les edats.

I a les 18 h, a l'auditori, no us perdeu l'espectacle "Un món (i un munt!) de dracs", de la Companyia Tanaka Teatre. Dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fos sushi? T’agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers?

Durant la jornada també es farà la lectura del poema guanyador del concurs de poesia infantil de la Biblioteca, que enguany té com a temàtica "Diada de Sant Jordi: llibres i roses".

  • Accessible

Activitats relacionades

Club de lectura Jove

Tipus: Lectura
Quan: 29/06/2022 - 19:30 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Club de lectura: lectures i tertúlies

Tipus: Lectura
Quan: 30/06/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau