Esteu aquí

El Judici d’Anastàsia… o The Show Must Go on! Curs de teatre 1

El judici d

El 17 de juliol de 1918, la gran duquessa Anastàsia Romanov, filla petita de Nicolau II, va ser assassinada pels bolxevics, juntament amb els seus pares i germans.  Durant anys van persistir els rumors que d'alguna manera l’Anastàsia s'havia escapat, i moltes de les que reclamaven el títol van ser denunciades com a impostores. Però... i si una d’elles fos realment l’Anastàsia?

 

És nit d'estrena.  La Brigada de Teatre Teresa Claramunt – una companyia de teatre radicalment feminista i democràtica – presenta una peça sobre aquest tema: un judici per conspiració contra cinc dones, acusades de trair l’Anastàsia i negar la seva identitat. Només hi ha un problema: les actrius no se suporten. 

 

El Judici d’Anastàsia… o The Show Must Go On! és una peça interactiva en clau de farsa que requereix de la participació del públic o, millor dit, de les dones del públic,  perquè actuïn com a jutge i jurat del cas, proporcionant tant les decisions sobre les diferents mocions com el veredicte final.

Dramatúrgia i direcció SÍLVIA SABATÉ Text CAROLYN GAGE Moviment ANA MARTÍNEZ

Disseny de llums MARINA MORA

Intèrprets ADELI MIRALLES, ALBA ROBLES, ANNA ROSA GESSÉ, CARMEN IBÁÑEZ, CARMEN MARÍN, CRISTINA NAJARRO, CRISTINA RIERA, LENI ORTIZ, LÍDIA FORTUNY, Mª JOSÉ IBÁÑEZ i MONTSE ESPARZA

Activitats relacionades

Projecció del projecte de la Llar Residència Hebre

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 02/12/2023 de 10:00 a 10:15 h
On: Granja de la Ricarda

Dissabte esportiu: Exhibició patinatge

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 02/12/2023 de 10:30 a 11:30 h
On: Granja de la Ricarda