Esteu aquí

El cine de Frida: Una educació

cineforum

Cada primer dimecres de mes, l'Associació Dones Progressistes Frida Kahlo organitza un cinefòrum per reflexionar i intercanviar experiències i opinions a partir de les pel·lícules que es projecten. En aquesta ocasió, "Una educació".

"Una educació" (títol original en anglès "An Education") és un drama britànic basat en una memòria autobiogràfica del mateix títol escrit pel periodista britànic Lynn Barber. La pel·lícula, estrenada el 2009, ha estat dirigida per Lone Scherfig, amb guió de Nick Hornby, i en el seu repartiment inclou Emma Thompson, Peter Sarsgaard, Dominic Cooper, Rosamund Pike, Olivia Williams i Carey Mulligan.

La història segueix a una atractiva i brillant jove de 16 anys, que viu en els tranquils suburbis londinencs. En plena efervescència de la cultura dels 60, el seu món es trontolla després de conèixer en David, un conductor de 35 anys que comença a cortejar-la amb sopars elegants, clubs i viatges, posant en perill el seu futur en la Universitat d'Oxford, un pretendent poc convenient per a això. Just quan el somni familiar d'aconseguir que la seva brillant filla i alumna entri a Oxford sembla estar a punt de complir-se, Jenny és temptada per un altre tipus de vida.

  • Accessible

Activitats relacionades

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022
On: Cinema Capri