La commemoració del 8 de març d’enguany es fa en un context de mobilitzacions a favor dels drets i de les llibertats de les dones.

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones amb un conjunt d’activitats i una programació àmplia que proposen entitats, col·lectius i l'Ajuntament. Són activitats que s’intensifiquen durant el mes de març però segueixen presents al llarg de tot l’any.  Aquesta tasca contínua de sensibilització es treballa des de diferents àmbits intersectorialment. El dia 8 és una oportunitat de fer visibles totes les xarxes i esforços que s’hi aboquen.

Aquest 2019 torna a ser un any de protesta, que ve marcat per una convocatòria de vaga laboral, de cures i de consum, per reivindicar el paper de les dones a la societat molt més enllà de l’àmbit laboral, ja que les desigualtats de gènere estan presents en totes les esferes de la vida de les persones. 

Us convidem a fer una ullada al programa d'activitats, de ben segur en una o altra activitat us sentireu representades.

La imatge gràfica d’aquest any, la presenta l’artista pratenca Satur Herraiz, que proposa una imatge de memòria i reconeixement a dones antecessores del moviment feminista.

Agenda d'activitats


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Altres continguts relacionats

Commemoració de dies internacionals

Informació sobre les dates més assenyalades mundialment.

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Un punt de referència per a les dones del Prat.

Pla per a la igualtat entre homes i dones

L’Ajuntament estableix el marc per gestionar amb èxit la igualtat entre homes i dones.

Formant Espais de Dones

Conjunt de formacions anuals, gratuïtes i obertes a tothom, “en clau de gènere"