Commemoració del 8 de març. Dia Internacional de les Dones.

Un any més arriba la commemoració d’un dels dies més importants i reivindicatius de l’any, el Dia Internacional de les Dones. Una diada que es tenyeix de color lila i amb la que es pretén aconseguir la igualtat real entre dones i homes i també l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

Tot i que enguany les commemoracions estaran marcades per un context social insòlit, com és el d’una pandèmia a nivell mundial, la lluita pels drets de les dones segueix més vigent que mai. El calendari feminista no s’atura.

Per aquest motiu, durant el mes de març es durà a terme tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament i les diferents entitats i col·lectius del Prat, amb l’objectiu de seguir conscienciant i sensibilitzant a la nostra ciutadania.  

La imatge gràfica de la campanya d’aquest any pertany a la il·lustradora Laia Ruz, una artista molt vinculada a la nostra ciutat. La seva proposta artística vol mostrar què és la sororitat i com aquest lligam estret entre les dones del món, basat en el compartiment d’experiències, interessos i preocupacions pot enfortir el moviment feminista a nivell global.

Si us agrada la imatge de la campanya i la voleu utilitzar per crear les vostres samarretes personalitzades us la poeu descarregar al següent enllaç.

Agenda d'activitats


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Altres continguts relacionats

Commemoració de dies internacionals

Informació sobre les dates més assenyalades mundialment.

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Un punt de referència per a les dones del Prat.

Pla per a la igualtat entre homes i dones

L’Ajuntament estableix el marc per gestionar amb èxit la igualtat entre homes i dones.