Esteu aquí

El cine de Frida: El cuento de la doncella

cineforum

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo treballa des de fa anys amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme i la participació entre les dones i, sobretot, d'impulsar i desenvolupar una cultura d'emancipació, alliberadora i d'integració no sexista entre les persones.

Cada primer dimecres de mes, l'Associació Dones Progressistes Frida Kahlo organitza un cinefòrum per reflexionar i intercanviar experiències i opinions a partir de les pel·lícules i documentals que es projecten. En aquesta ocasió, El cuento de la doncella de 1990. 


En un món futur, només algunes dones poden tenir fills. Són les anomenades "donzelles", que només poden tenir relacions sexuals amb la finalitat de procrear i han de cobrir-se amb una túnica vermella que les identifica i impedeix que altres homes puguin veure-les. Una d'elles, Kate, després de ser lliurada al Comandant Fred, tracta d'escapar d'aquest món totalitari, encara que sap que pot costar-li la vida, com li recorden constantment els cadàvers penjats en els filats que envolten l'estat de Gilead.

Us sona la història? És la primera adaptació a la pantalla del llibre de Margaret Atwood de 1985 que ara és ben conegut per la sèrie El cuento de la criada

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022
On: Cinema Capri