Esteu aquí

Dones amb coratge: dignitat i drets humans amb Magaly Castillo i Sunita Krishnan

Dues dones que exposaran la seva experiència als seus països d'origen i parlaran de temes com l'assetjament sexual, la prostitució forçada, agressions masclistes. I com fer-hi front des de les seves realitats, des d'un punt de vista dels drets humans.

Magaly Castillo (Nicaragua), activista feminista, actriu i instructora de teatre popular nicaragüenca. Actualment exiliada a Catalunya, participa al col·lectiu de Feministas Autoconvocadas, un grup de dones feministes de Nigaragua i Catalunya que lluita per fer visibles les vulneracions de drets que es produeixen al país centreamericà.

Sunitha Krishnan (Índia), activista contra la violència sexual i el tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual. Treballadora social, defensora dels drets humans i fundadora de Prajwala, és una veu de referència en la lluita contra la prostitució forçada i el tràfic d'èssers humans amb finalitats d'explotació sexual a l'Índia. L'activista és assetjada i amenaçada constantment i ha estat assaltada més de 17 vegades.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Treu el màxim profit al WhatsApp

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 23/10/2020
On: Cèntric Espai Cultural

Reunió Consell de Dones

Tipus: Proposta
Quan: 27/10/2020 de 18:30 a 20:00 h
On: On line

El Mediterrani, fronteres i miratges, a càrrec de...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/10/2020 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural